Een goed gesprek
Jouw verhaal mag er zijn. Op een plek waar het veilig is, zonder oordeel. Door op weg te gaan in therapie kom je uiteindelijk thuis bij jezelf. Zo ontstaat er ruimte en balans. Je voelt je vrij om liefde te geven én te ontvangen. Therapie is als een goed gesprek dat daarbij kan helpen.

 

Gratis kennismakingsgesprek
Het eerste gesprek is gratis. We bespreken samen de hulpvraag en de mogelijke begeleiding en we kijken of het klikt. Als de hulpvraag en het begeleidingsaanbod bij elkaar passen en als we besluiten samen verder te gaan, maken we een vervolgafspraak.

 

Intake en behandelplan
Tijdens de intake diepen we je hulpvraag en persoonlijke situatie verder uit en proberen we de gewenste situatie zo helder mogelijk te krijgen.
In het behandelplan staan de hulpvraag en de gestelde doelen omschreven. Als therapeut geef ik geen kant-en-klare oplossingen, maar begeleid ik je in het vinden van je eigen oplossingen en kracht.

 

Integratief
Om goed bij jouw hulpvraag te kunnen aansluiten werk ik vanuit een integratieve therapie. Dat betekent dat er verschillende methodes worden gebruikt en vaak ook gecombineerd.

 

Goed op weg?
De therapiegesprekken vinden meestal om de week plaats. Regelmatig zullen we het behandelplan evalueren om te kijken of we op de goede weg zitten. Desgewenst passen we de behandeldoelen aan.

 

Maatwerk
Elk traject is maatwerk. Samen kijken we wat nodig en wenselijk is. We werken altijd in het tempo dat bij jouw specifieke situatie past.