Kennismakingsgesprek:  gratis
Individuele therapie:       € 67,50 per uur

 

Voor psychosociale therapie is geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Bel of mail gerust voor een gratis kennismakingsgesprek.

Bij verhindering dient een afspraak minimaal 24 uur vooraf afgezegd te worden. Een niet of te laat afgemelde afspraak kan in rekening gebracht worden. De algemene betalingsvoorwaarden vind je hier. Wanneer de kosten een probleem vormen, hoor ik dat graag. We kunnen in overleg bespreken wat er mogelijk is.

Underweis is geregistreerd bij de Vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk Werk binnen de beroepsvereniging NFG. Ook is de praktijk aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Op grond hiervan vergoeden een groot aantal zorgverzekeraars een deel van de kosten uit de aanvullende verzekering. Het eigen risico van de zorgverzekering hoef je niet te betalen.

De vergoeding kan verschillen per verzekeraar en de gekozen aanvullende verzekering. Of de hulpverlening wordt vergoed kun je navragen bij je verzekeraar of nakijken op de site van de zorgwijzer (www.zorgwijzer.nl / vergoeding / psychosociale-therapie).

Registratienummer NFG: 8845
Licentienummer RBCZ: 180783R
AGB code zorgverlener: 90-105558
AGB code praktijk: 90-064845

IBAN: NL88 KNAB 0257 4778 37
T.n.v. Underweis Bureau voor christelijke hulpverlening
KVK-nr.: 71386092

Heb je klachten over de behandeling, laat het dan gerust weten. Als we er samen niet uitkomen kun je terecht bij de NFG.